Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.

Om oss

230 elit är en elfirma som startade upp hösten 2007 och har installerat och utvecklats sedan dess.

Vi är två anställda/delägare med över trettio års branschvana och gemensamma mål. Vi har kontor och lager i Smålandsstenar

 

  • Vi arbetar med allt ifrån små renoveringar till lite större projekt. 
  • Vi installerar och servar i hemmen och på industrin. 
  • Datanätverk, larm och andra it relaterade installationer kan vi lösa
  • Vår ambition är att ha hög servicenivå och se till kundens bästa. 
  • Vår styrka är snabbheten, närheten och smidigheten mot dig som kund. 

 

Led

Ledbelysning är något som alla pratar om men något vi kan.  Ljussättningen idag övergår mer och mer till led. Uttrycket ”du får vad du betalar för” är något som verkligen gäller för led. 

Det är otrolig skillnad på kvalitén och tekniken i ledbelysning. Vi kan hjälpa dig till rätt belysning hemma eller i din butik. Även i offentlig miljö som butiker och kontor finns mycket energi och pengar att spara.

 Vi samarbetar med leverantörer som kan erbjuda energikalkyler och ljusberäkningar, som kan hjälpa dig att spara energi och pengar. 

Design

En aspekt som går ingår i dagens elinstallationer är design. Alltifrån designade strömbrytare till designade armaturer. Välplanerad och rätt installerad belysning ”är” design i varje hem. Vi anser att belysning är lika viktig som vilken designad möbel som helst.

Vi kan leverera och installera efter era önskemål från ett stort antal leverantörer med fräck design och hög kvalitet.  Vi är lite av designfreak själva. 

 

Varumärken  Luceplan, Flos, Collingwood,  Lumoluce,  Bellalite, Deltalight.

Ljussättning

Vi gillar ljussättning och design. Belysning både inne och ute är vi duktiga på och kanske det vi tycker mest om att arbeta med. Ljussättning av trädgårdar är en liten specialitet  Vi ritar och projekterar belysning efter era önskemål och har känsla för det estetiska. Vi jobbar med kända varumärken med hög kvalitet. Vi har även provarmaturer som ni kan låna och belysa med.